Nosač membran filtra NMF - 293OPIS

Nosač membran filtra 293 mm je urađen u skladu sa GMP. Napravljen je od nerđajućeg čelika (Č.4574 ili Č.4580) i poseduje sanitarne obodne priključke koji su sastavni deo gornje i donje noseće ploče.

Sve unutrašnje i spoljašnje površine nosača su polirane do visokog sjaja i time je maksimalno olakšano njegovo čišćenje i održavanje. Ventil za ispuštanje vazduha je postavljen bočno na gornjoj ploči, a igličasti ventil za uzorkovanje se nalazi na donjoj ploči, njihov položaj omogućava sigurnu sterilizaciju nosača i filtra bilo pomoću autoklaviranja ili tokom vodene pare.

Praktičnim sistemom brzorastavnih, obodnih priključaka postiže se sigurno zaptivanje prostim ručnim pritezanjem. Rešetka zaštite od kontra pritiska se može lako postaviti ili ukloniti, njena glatka površina štiti glavnu membranu od oštećenja čak i onda kada se ne koristi predfiltar.

Nosač membran filtra ravnomerno raspoređuje protok po celoj površini filtar membrane što omogućava filtriranje i pri većim zapreminskim protocima (do 60 litara / min).

Silikonski zaptivači (O-ring) koji se standardno isporučuju zajedno sa NMF 293 mogu se zameniti zaptivačima od Vitona, EPDM-a ili PTFE-a ukoliko to zahteva medijum koji se filtrira.

PRIMENA :

SPECIFIKACIJA

Proizvodi «

» NMF 142 mm